mandag den 1. december 2014

Soundtrack til Udvalgt - Dæmondræberen #2

Cover af Mette Breth
Stadig lidt forsinket med mine indlæg. Har fået senehindeskedebetændelse (fucking langt navn, når av eller fuck fungere bedre) i begge arme og tja, chefen på hverdagsjobbet forventer at jeg dropper skriv helt, så jeg kan holde ud resten af december. Han kunne lige så godt have bedre mig om at holde op med at trække vejret. Derfor forsøger jeg at prioritere skarpt: Hverdagsjob, afslapning af armbasserne og skriv, men nu til dagens indlæg, som jeg har arbejdet på et lille stykke tid.

Det andet bind om Dominic & co, har været til salg på Tellerups hjemmeside i et godt stykke tid og jeg tænkte at det var tid til at skrive et indlæg om mine soundtracks til Udvalgt - Dæmondræberen #2 (del 3).

Da det første bind udkom skrev jeg om soundtracks til det her: 
http://louisehaiberg.blogspot.dk/search/label/Musik 
og det giver nok nogle hint om hvilken form for musik jeg lytter til når jeg skriver, planlægger, redigerer og manusplejer. So if you don't like rock ... stop!

Som det var tilfældet med Oprører har jeg også flere soundtrack til Udvalgt og nogle til de bestemte personligheder. Da jeg har dækkede Dominic og Tia (Syranthia) vil jeg starte ud med soundtracket til personligheden, som fortæller på bagsiden: Benjamin



Benjamins soundtracks

Han har faktisk flere og dette er det første:


Wretched and Divine af Black Veil Brides

Det næste soundtrack er dette, som også er soundtrack til andre personligheder, men dem kommer jeg til:

I fucking hate you af Godsmack 


Daniella/Runa:

Jeg nævnte at der var andre personligheder, som havde et af de samme soundtracks som Benjamin og uden at afsløre for meget, så er det her. Hvis I læser bogen vil I lære dem at kende:

Cover af I fucking hate you af Godsmack

Denne næste sang brugte jeg kun, da jeg skrev om Daniella. Mest af alt fordi jeg godt kunne lide tempoet i omkvædet og titlen på sangen.

Don't know how to stop af Halestorm



Dominic & Tia (Syranthia):

Selvom de soundtracks jeg brugte ved skrivingen af Oprører - Dæmondræberen #1 stadig gør sig gældende for de to hovedpersoner (Dominic & Tia) dukkede der dog lidt flere op, mens jeg skrev på Udvalgt. Her er to sange:

Black Veil Brides version af Billy Idol's Rebel yell


Bed of Nails af Alice Cooper


Min skrivemusik

Disse soundtracks er alle sammen en del af min skrivemusik. Jeg vælger det musik, som jeg selv føler får fingrene til at flyve over tasterne og ikke virker forstyrrende, men motiverende. Dette ved jeg allerede efter jeg har lyttet kort tid til et nummer. På det område har Black Veil Brides virket absolut fortræffeligt. Derfor forbinder jeg næsten alle sangene på deres album 'Wretched and Divine' med skrivningen af Udvalgt. Når jeg skriver er det næsten altid rock og en smule klassisk, som virker mest motiverende.